Gehen Sie zum Hauptinhalt
Präsentation
Krijtborden voor binnen en buiten | Europel

Maak indruk met weerbestendige krijtborden van Europel. Geschikt voor krijtstiften op waterbasis en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bestel nu!
Producten per pagina
  1 2

 

Krijtborden
Ben je op zoek naar krijtborden die geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik? Bij Europel hebben we verschillende soorten krijtborden die geschikt zijn voor krijtstiften op waterbasis. Onze krijtborden zijn perfect voor het weergeven van aanbiedingen, menu's, of belangrijke mededelingen. Ontdek ons aanbod krijtborden en bestel.


Krijtborden op ezel
Onze krijtborden op ezel zijn perfect voor binnengebruik. De ezel zorgt ervoor dat het bord stabiel staat en de hoogte van het bord is verstelbaar. Onze krijtborden op ezel zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Zo kies je bijvoorbeeld voor mini ezel en krijtbord om op tafel neer te zetten of een groot ezel om op de grond te plaatsen.

Krijtborden met lijst
Onze krijtborden met lijst zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en zijn perfect voor binnengebruik. De lijst zorgt voor een nette afwerking en de mogelijkheid om het bord op te hangen. Deze krijtborden zijn ideaal voor het tonen van aanbiedingen, menu's, of belangrijke mededelingen. Op zoek naar meer presentatiemogelijkheden? Bekijk onze menukaartmappen of kijklijsten.

Stoepborden
Onze krijtborden op een stoepbord zijn perfect voor buiten gebruik. Door de stevige constructie zijn de krijtborden bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het stoepbord is gemakkelijk te verplaatsen, zodat je het krijtbord op verschillende plekken kunt inzetten. Ideaal voor horeca, winkels en evenementen. Naast krijt stoepborden hebben we ook een uitgebreid aanbod stoepborden met PVC-folie. Ontdek alle stoepborden.

Tafelkrijtbordjes
Onze tafelkrijtbordjes zijn perfect voor restaurants, cafés of winkels. De krijtborden zijn compact en kunnen op elke tafel worden geplaatst. Het bord is gemakkelijk te reinigen en voegt de finishing touch toe aan het decor.

Bestel jouw krijtbord op maat bij Europel
Wil je een krijtbord bestellen die volledig op maat is gemaakt? Dat kan bij Europel. Wij personaliseren krijtborden volledig naarwens. Bij Europel ben je verzekerd van krijtborden van hoge kwaliteit en een snelle levering dankzij onze eigen logistiek. Onze krijtborden zijn weerbestendig en geschikt voor krijtstiften op waterbasis, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Daarnaast bieden we persoonlijk contact en snelle service. Wacht niet langer en bestel nu jouw krijtbord bij Europel! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.