Gehen Sie zum Hauptinhalt
Präsentation
Bewegwijzeringsborden voor elke omgeving | Europel

Europel biedt een breed scala aan bewegwijzeringsborden, van deurbordjes tot pictogrambordjes. Perfect voor kantoren, hotels, scholen en meer. Bestel nu.

Producten per pagina

 

Bewegwijzeringsborden
Op zoek naar bewegwijzeringsborden voor jouw kantoor, hotel of restaurant? Bij Europel vind je een breed assortiment aan deurbordjes en pictogrambordjes, geschikt voor verschillende toepassingen. Onze bewegwijzeringsborden zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit. Hieronder lees je meer over ons aanbod en waarom je voor Europel moet kiezen.


Deurbordjes: heldere en eenvoudige signalering
Met onze deurbordjes zorg je voor heldere en eenvoudige signalering binnen jouw bedrijf, winkel of horecazaak. Onze deurbordjes hebben een lichte bolling en zijn zowel liggend als staand te gebruiken. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen met schroeven of lijm. Bovendien kun je de inhoud van het bordje gemakkelijk en snel wisselen. Het PVC afdekplaatje zorgt ervoor dat de inhoud te allen tijde goed leesbaar blijft.

Pictogrambordjes: stijlvolle en moderne bewegwijzering
Onze pictogrambordjes zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern. Zo hebben we zelfklevende pictogrambordjes voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan bordjes met pictogrammen van een:

Rolstoel
Baby verschoonruimte
Man/vrouw
Garderobe

Deze bordjes zijn geschikt voor gebruik in kantoren, horeca en andere openbare ruimtes. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de pictogrambordjes lang mee en blijven ze er als nieuw uitzien.

Waarom Europel?
Ben je op zoek naar hoogwaardige bewegwijzeringsborden voor jouw bedrijf? Bestel dan nu bij Europel! Ons brede assortiment biedt voor ieder wat wils. Bovendien zijn onze bewegwijzeringsborden van hoge kwaliteit en bieden we een snelle levering dankzij onze eigen logistiek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bestel direct jouw bewegwijzeringsborden bij Europel!